Visele se pot indeplini!

           



                Suntem oameni şi firesc, avem mii de vise. Unele dintre ele ne urmează în viaţa încă din copilărie, sau noi le urmăm pe ele. Uneori visele, devin visuri împlinite, alteori nimic nu se pliază pe ceea ce ne dorim şi astfel, inevitabil, apare nefericirea, decepţionarea şi abandonul altor vise mai mici pe care le consideri direct responsabile pentru eşecul suprem.
                  Nu am avut niciodată vise măreţe, cel puţin aşa considerăm când eram copil. Apoi am fost trântita pe câmpia verde, artificială, a vieţii. Îmi vindea iluzia fericirii şi mă ademenea spre lumea adulţilor, fiind nevoită, într-un fel sau altul, să abandonez copilul ce eram pentru a creşte.
                   Nu ştiu cât de mândră ar fi de mine copilul care am fost odată, dar ştiu sigură că eu nu sunt mândră pentru faptul că...nu i-am împlinit, de fapt, nici un vis. Încă lupt pentru cele mai mari vise ale mele şi încă mai am şansa de a le îndeplini. Încă vreau să îmi lansez primul volum de gânduri destinate cititorilor răbdători, încă vreau să devin un jurnalist de succes, editor sau orice om care poate scrie pentru alţii, pentru a-i ajuta pe alţii, încă vreau să găsesc marea dragoste pentru că încă am ca model cea mai frumoasă căsnicie din câte mi-a fost dat să văd, căsnicia de aproape 50 de ani a bunicilor mei.
                    Nu am împrumutat în viaţa mea bani, pentru că am fost conştientă că nu-i pot înapoia. Nu pot primi ceva fără să dau înapoi şi în momentul în care am ştiut că nu îmi permit să restitui n împrumut, am preferat să nu fac acel împrumut. Părinţii mei au credite, le-am procurat din nevoia de a oferi un trai decent familiei, mie şi surorii mele. Când au fost prea aglomeraţi de datoriile cărora nu le mai făcea faţa, au plecat, în speranţa unui venit mai bun afară. Mi-ar plăcea să pot merge la ei, dar nu pot face altceva decât să îi aştept în ţară, până la întoarcere.
                     Nu sunt de acord cu creditele solicitate pentru orice obiect. Consider că, în prima instanţă, creditul a fost inventat pentru că oamenii să primească o anumită sumă, numai în caz de nevoie urgentă, care nu suportă amânare şi care, fără o anumită sumă de bani, nu se poate remedia. Franciza AVBS Credit, se adresează consumatorilor care doresc să primească un credit pentru o locuinţă, credit pentru nevoi speciale, credit pentru vacanţă şi orice altă nevoie de care consumatorul se loveşte în îndeplinirea dorinţelor visate intens.






                      Aşadar, puteţi oricând să vă informaţi, pentru că ştiu dragi prieteni, toţi avem vise şi toţi ne dorim, măcar o dată în viaţă, să ne bucurăm de o reuşită, profesională sau personală. Dacă banii sunt necesari în îndeplinirea visurilor şi conştiinţă va spune că veţi reuşi cu multă muncă şi dăruire să duceţi la bun sfârşit idealuri şi să vă permiteţi şi un credit, de ce să nu profitaţi. Avem o singură viaţă şi mii de posibilităţi de a o trăi aşa cum ne dorim.
                      De asemenea, tot în ajutorul consumatorului, Aplicatia AVBS Credit, aplicaţie  disponibilă numai pe smartphone-urile Android sau iOS, îţi permite să aplici pentru un credit direct de pe telefonul mobil. Descarci aplicaţia GRATUIT, introduci codul unic 0001 şi aplici pentru creditul mult dorit. Pentru că timpul e preţios şi nimeni nu îşi permite să-l folosească fără un scop constructiv.
                      AVBS CREDIT, poate deveni posibilă portiţă de a evada în lumea viselor. Fiţi, totuşi, cumpătaţi şi îndepliniţi vise care merită să devină idealuri, punţi de pornire în viaţă şi de a căror realizare depinde fericirea voastră. Compromisurile nu sunt de evitat, ci de inspectat foarte amănunţit, pentru a fi siguri că dorinţa de reuşită şi posibilitatea contractării unui credit să vă orbească judecata raţională!
                        Vă doresc cât mai multe vise de visat şi dorinţe împlinite!





Etichete: