Bibliocarti.ro - un proiect cu suflet, pentru sufletele iubitoare de lectura!

                                

             Dragi suflete, am vrut de mult sa va aduc in atentie un site foarte interesant unde toti iubitorii lecturii, isi dau intalnire zilnic si unde veti fi intampinati de oameni minunati, precum sunteti voi, care si-au propus sa invete oamenii sa se dezvolte citind!
                 Despre proiectul Bibliocarti:

"Ce este Bibliocarti.com?
O bibliotecă online de cărţi care sunt puse la dispoziţia iubitorilor de lectură.
Suntem o echipă dornică să îţi ofere zilnic doza de lectu într-un mod plăcut şi cât mai favorabil pentru tine. Ne-am dorit să avem o bibliotecă diferită unde le oferim şansa cititorilor noştri să se simtă în largul lor. Şi am reuşit!
Vizitatorilor le oferim șansa de a împărtăși alături de noi, aceeași pasiune de a scrie și de a citi cărți, de a ne exprima părerea public despre lectură și literatura românească.
Nu ştii ce să mai citeşti?  Hai la bibliotecă, locul unde noi încurajăm lectura şi susţinem cărţile de orice gen pe care le promovăm. Avem cărţi pentru toată lumea! Începând de la cărţi ieftine până la bestsellere noi sau cărţi gratuite online de citit pentru persoanele care nu îşi permit să cumpere, însă vor să citească.
Aici:
Intenţionăm să ne apropiem, pe zi ce trece, de câţi mai mulţi cititori prin intermediul revistei noastra şi să creăm o relaţie cu ei încât să se simtă bine când vin la bibliotecă pentru a se relaxa citind.
Revista ajută şi îndrumă pe cei care doresc să citească, spre cele mai recomandate cărţi fie că e vorba de cărţi erotice sau cărţi pentru dezvoltare personală. Dorim să arătăm oamenilor că a citi e o plăcere şi nu aduce decât beneficii, iar banii nu mai pot fi un motiv pentru care să nu facă asta.
Ne poți urmări și pe FacebookTwitterGoogle+ sau eMail"
                   Minunata echipa din spatele proiectului : 
  1.  Kuzmanovic Roberto
  2.  Drobot Ana 
  3.  Mereuță Bogdan
  4.  Ursu Georgiana
  5. Hasnas Alina
  6. Oana Heller
  7.  Berbecar Sorin
  8.  Bascianu Ramon
  9.  Opait Ioana
  10. Mihai Brindusa
  11.  Mara
  12.  Andreea Dumitru
  13.  Milena Albu
  14.  Nicoleta Iacob
  15. Untila Veronica
  16. Loredana Ioana Grosu
  17. Apetroaie Laura
  18. Stoia Daneea

                  Acestea fiind spuse, va doresc spor la citi, iubit, visat si trait!




Etichete: