Best city to visit 2014! In asteptarea lui Anil Polat, in inima Olteniei!

                                Stiti ca vorbeam zilele trecute despre facptul ca, alaturi de Sibiu, Craiova s-a calificat in finala sondajului, bloggerului america, Anil Polat? Ei bine, tinuti in suspans si in tensiune fara limita, azi am aflat rezultatul! Inainte de a vi-l spune, Vreau sa-i multumesc atat Danei Ilie cat si lui Daniel Botea pentru minunata campanie de mobilizare, care ne-a propulsat atat de mult in acest concurs al parerilor!
                       Asadar, sunete de tobe, suspans, suspans si : CRAIOVA A CASTIGAT! Asadar, domnul blogger Anil Polat, va vizita Craiova si sunt sigura ca va ramane impresionat de locurile frumoase pe care le are Oltenia! Craiova a câștigat competiția Best city to visit 2014



                     Vreau sa multumesc tuturor celor care s-au implicat activ in aceasta campanie, initiatorul campaniei, oltenilor mei patimasi si nu in ultimul rand, tuturor celor care s-au implicat in promovarea activa a acestei campanii!
                      Il vom primi cum se cuvine si ii vom arata ce are mai frumos Craiova, zona noastra draga, care ne protejeaza zilele si ni le lumineaza!
                                       
                                

Etichete: