Cum imi imaginez lansarea cartii Balsam pentru Suflete

                                      Azi sunt visătoare şi cred mai mult ca oricând în visurile mele. Voi toţi aveţi vise, pentru că visele sunt porţile de evadare din lumea cotidiană. Dar visele, trebuie să se transforme în visuri împlinite ca să facă loc altor vise.
                          Împreună cu cei de la Bellevents voi face petrecerea de lansare a cărţii la care visez. Momentan este doar o schiţă, modul în care văd eu lansarea cărţii. În primul rând, locaţia este foarte importantă. Visez la o sală mare, de bal, plină cu oglinzi şi un tavan din sticlă unde va străluci soarele care mai târziu îi va face loc în scena lunii. 


                  
                                     
                                           Vreau trandafiri care să împodobească sală. Vreau trandafiri pentru că iubesc asemănarea lor cu viaţă. Cum adică se aseamănă cu viaţă? E simplu. Trandafirii au spini, aceştia reprezintă încercările prin care omul trece, în drumul său în viaţă şi pe care le depăşeşte pentru a putea trece la următorul pas. După fiecare încercare, învăţa câte ceva şi urcă tot mai sus pe treapta fericirii. Într-un final, după ce încercările se dovedesc tot mai uşor de trecut datorită maturităţii şi tăriei de caracter, în vârf, la final, ne aşteaptă fericirea, dragostea, prietenia adevărată şi viaţa aşa cum este ea, frumoasă. Precum florile trandafirului, frumoase şi pline de parfum, aşa este şi viaţa după multe încercări, frumoasă şi plină de bucurii!




                                              Pe fiecare masă, în dreptul fiecărui om prezent la serată dedicată lansării, se va afla un plic care va conţine o scrisoare cu câteva gânduri bune pe care omul să le poată duce acasă şi să se simtă apreciat, aşa cum orice om trebuie să se simtă. Pe plic va trona un mic coşuleţ, cu câteva bomboane de ciocolată neagră şi albă care să îndulcească şi un pahar cu şampanie ca semn al unei sărbători importante.
                                                           


     
                                          Vom râde, vom plânge, vom fi împreună şi ne vom găsi între noi toţi cei care semănăm şi prieteniile se vor lega. Se va dansa şi muzica bună va umple sala de bal, precum se întâmpla la celebrele baluri vieneze.  Voi citi fragmente din cartea "Balsam pentru Suflete" şi voi plânge că un copil în dimineaţa de Crăciun, când descoperă sub brad cadourile mult dorite. Voi lăsa o amintire frumoasă tuturor celor care mi-au fost alături în acele momente de bucurie spirituală şi voi şti că dacă nu voi mai fi, ceva din mine rămâne şi generaţiilor care vor veni.



Etichete: